Рецепт за тесто соли.
Волуме пропорције. За једноставне моделе.200 гр. = (1 шоља) брашна200 гр. = (0,5 шоље) со125 мл. вода
Напомена со тежи оброк, тако да су исте тежине и волумен са Г траје око пола.
За фино олакшања бројке додати избор:- 15-20 грама (кашика) од ПВА лепка, или- Скроб (супена кашика)- Лепак за позадину (пре помешајте са малим бројем ЦМВ воде)
Јака тесто за велике производе:200 гр. брашно400 гр. со125 мл воде
Тесто за фино посао:300 гр. брашно200 гр. со4 кашике глицерин (доступан у апотекама)2 кашике лепак за једноставне Валлпапер + 125-150 мл воде пре-мик.Да би боље коришћење батцх миксер - то ће поједноставити задатак, а тесто ће испасти боље.
Волуме пропорције. За једноставне моделе.200 гр. = (1 шоља) брашна200 гр. = (0,5 шоље) со125 мл. вода
Напомена со тежи оброк, тако да су исте тежине и волумен са Г траје око пола.
За фино олакшања бројке додати избор:- 15-20 грама (кашика) од ПВА лепка, или- Скроб (супена кашика)- Лепак за позадину (пре помешајте са малим бројем ЦМВ воде)
Јака тесто за велике производе:200 гр. брашно400 гр. со125 мл воде
Тесто за фино посао:300 гр. брашно200 гр. со4 кашике глицерин (доступан у апотекама)2 кашике лепак за једноставне Валлпапер + 125-150 мл воде пре-мик.Да би боље коришћење батцх миксер - то ће поједноставити задатак, а тесто ће испасти боље.
Нема коментара:
Постави коментар